Streetwize fick besök

posted in: Aktuellt | 0

– Allianspolitiker hos unge entreprenören

Författare: Karin Pestat

TIDAHOLM Han fick vara representant för en dag. Robert Larsson, ägare av Streetwize, hade besök av riksdagsledamöter och lokalpolitiker från allianspartierna. – Jag vill lyfta fram en ung entreprenör här i Tidaholm, säger Runo Johansson (FP).

På plats för att träffa och ställa frågor till Robert Larsson var politikerna Ulrika Carlsson (C), Ulf Persson (C), Pär Johnson (FP), Runo Johansson (FP), Cecilia Widegren (M), Sten Bergheden (M) och Annika Eclund (KD).

– De flesta som besöker Tidaholm får se Tändsticksfabriken eller Marbodal, men jag tänkte att det vore kul att visa upp något annat. Jag vill lyfta fram en ung entreprenör här i Tidaholm, säger Runo Johansson.

Började som en hobby Robert Larsson och Frida Blomgren berättar tillsammans om idén med Streetwize, vad som är speciellt med deras butik och vad de gör för att lyckas inom branschen.

– Det började som en hobby som sedan har växt. Vi nischade oss på brittiska märken och vi satsar på en bra kundservice och snabba leveranser från vår nätbutik, säger Robert.

”Finns ett bra utbud” och arbetet med nätbutiken har enligt Robert varit en framgång och Streetwize får flera nya kunder tack vare alla de sökträffar som butiken får på internet.

Men det är inte bara där kunderna handlar.

– Tidaholmarna är duktiga på att vara ute och rör på sig på stan, det är bra fart och rörelse även i butiken.

Tidaholm är en liten stad men det finns ett bra utbud av butiker här, avslutar Robert.